1
更多
Welcome
更多
1
更多
国际版
  • Calm Hill Commercial and Cultural Space / IAPA PTY. LTD.

    Calm Hill, is located inBeijing, at the foot of the Great Wall. The client hopes the building would be a carrier that could exhibit an attitude of “Giving time back to life” create a serenity lifestyle. Given the geographic location of the site, introvert architecture is the common form, however, the client wishes to have some degree of extrovert architecture to demonstrate an attitude of lifestyle, how to balance these two forms is the point of our designWe hope to break the conventional exhi

    2022-02-28 0 0 0 0
  • PAGA Microroastery / Taste Space

    From the micro-lot mountain beans to PAGA a micro-roastery in the heart of the city, each coffee bean contains a valuable journey its covers to reach the cup. The journey begins at the cultivation, coffee beans are carefully grown in sustainable practice in preserving the forest environment with the knowledge and heedfulness of farmers to produce coffee to the best of their ability. Being hand-picked and sorted, the beans are then placed on raised beds to be dried by the golden rays of the sun b

    2022-02-28 0 0 0 0
  • NIO Flagship House / LUKSTUDIO

    Founded in 2014, NIO is an innovative electric automotive company focusing on high-performance products. It is also committed to the vision of a global user community by establishing NIO House around the world. After identifying a design benchmark with bigger flagships, the brand is ready to set foot in all cities. Lukstudio has been commissioned to create the first NIO House in Nanchang.The site is at a shopping mall with a 2-story storefront. An open gallery approach is a key to the first-floo

    2022-02-08 0 0 0 0
  • MJE House / Jacobsen Arquitetura

    TheMJE Residence is located on a steep slope, dialoguing with the spectacular view of the horizon, lake, and surrounding mountain landscape. Seeking to occupy the land horizontally, we started from the creation of an architecture with only one floor, which subtly interacted with the existing landscape. The integration with the context and the analysis of the topography conditioned the creation of the angled and horizontal two-block structure that constitutes the main volumetry of the residence.

    2022-01-17 0 0 0 0
  • Z House / Milic Harel Architects

    Built on a 700 sqm plot on the main road of a quiet North Tel Aviv neighborhood, Z house was designed to provide its owners a sense of serenity and utmost privacy, offsetting the shortcomings of its busy location.To do so, the front south facade was designed as a two-layer buffer with a garden between, thus maintaining the privacy of the residents while reducing the traffic noise from the surroundings.The entrance was defined as a “hole in the wall: the façade has no openings, only a niche

    2021-12-31 0 0 0 0
  • Al Hosn Masterplan and Landscape / CEBRA

    The Danish architecture and design practice CEBRA was commissioned by the Department of Culture and TourismAbu Dhabito reinstate the Qasr al Hosn Fort asAbu Dhabi’s cultural heart. The Qasr Al Hosn is the city’s oldest and most important building. Originally built in 1760 as a watchtower to protect the only freshwater well onAbu DhabiIsland and later extended into a palace, it literally constitutes the birthplace of the modern metropolis.The aim of the transformation masterplan has been to rei

    2021-12-14 0 0 0 0
  • Nong Ho 17 House / Skarn Chaiyawat

    Overlooking a scenic landscape near the foot of the mountain, this house was stretched from north to south across the plot to let the view soak into every room and defined the private garden and swimming pool to the west and parking area with a small garden to the east of the house. The first floor consists of an open living space with a pantry area on one end and a guest room on the other. Upon the second floor is the private part of the house with two bedrooms connected by an open-air living a

    2021-12-06 0 0 0 0
  • Concrete Cabin / Hamran/Johansen Arkitekter

    The concrete cabin is located on a steep slope directly adjacent to the ski resort. The house is secluded towards the mountain and the access side and opens up towards the view. The roof is triangulated folds, which reach almost down to the terrain at the rear edge. The roof is covered with peat so that the building appears as an abstract extension of the landscape. The entrance level contains a spacious entrance hall, living room/kitchen, and master bedroom and bathroom. Downstairs contains the

    2021-11-29 0 0 0 0
  • The Chuan Malt Whisky Distillery / Neri&Hu Design and Research Office

    For over a thousand years Mount Emei has persisted as one of the most deeply spiritual places in China and was named a UNESCO World Heritage Site in 1996. The revered ground upon which our site sits has a rich history itself – through the centuries, this land was once an impressive monastery, the site of several historic battles, and a stopping point along many pilgrimage and trade routes. While any built remnants of the past no longer remain on site, its very emptiness is powerfully suggestive

    2021-11-22 0 0 0 0
  • Diagonal House / Architects 49 House Design Limited

    A client, who is fond of A49HD’s style of tropical architecture, approached us to design a new house in a similar style. They wanted something in our signature style, but also something we had never done before. This was an interesting and challenging proposal, to create a sense of familiarity in something different and new.A49HD’s tropical style was our basic foundation. This was simple and familiar. We then proceeded to twist the core of the house to achieve a new design that fits into the n

    2021-11-15 0 0 0 0
共有103页首页上一页123456789下一页尾页
0
×

购物车

商品名称 数量 产品单价 折扣 总计
金额总计:¥23立即结算